Notícies i actualitat

Valoració de les dades de l'atur

Data : 03/01/2014

L’atur registrat el mes de desembre a les oficines del SOIB ha experimentat a Menorca un descens del 0,85% en relació amb el mateix mes de 2012. «És cert que no es tracta d’un xifra molt elevada; però sí que indica que continua la tendència a la baixa d’aquest indicador», explica la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons.

De fet, cal destacar que l’atur interanual ha baixat a totes les Illes. La també vicepresidenta valora de forma positiva el descens del 2,92% respecte al mes de novembre de 2013, si bé ho ha emmarcat en una tònica general d’augment d’activitat per l’època nadalenca.

Tot i així, Pilar Pons recorda que la davallada de la contractació a Menorca —l'única de les Balears— demostra que «encara hi queda molta feina per fer en aquest camp».

En aquest sentit, la consellera Pilar Pons afirma que el Pla d’Ocupació autonòmic ha de tenir en compte les característiques del mercat laboral de Menorca per mirar de capgirar aquestes xifres al més prest possible.

Maó, 3 de gener de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS