Notícies i actualitat

El Consell aprova concedir 130.000 euros a les entitats privades sense ànim de lucre per a la convocatòria de 2013

Data : 23/12/2013

Foto Aurora HerraizL'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu l'ajuda de 130.000 euros de la convocatòria de 2013 per a les entitats privades sense ànim de lucre que ha oferit la Conselleria de Benestar Social i Joventut.

L'objectiu d'aquesta aportació és col·laborar amb aquestes entitats perquè puguin desenvolupar els seus respectius programes d'atenció a les persones en l'àmbit social i d'aquesta forma donar resposta a les necessitats de la població. La quantitat és la mateixa de la de l'any passat.

Concretament, per Consell Executiu es van aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions i simultàniament la convocatòria corresponent a l'any 2013, la qual es regirà per aquestes bases. El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptats a partir del dia següent a la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'aquesta manera la consellera responsable de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, explica que compleix amb el seu compromís de treure la convocatòria de 2013 durant l'any en curs. “A més, hem introduït nous factors avaluadors per poder facilitar a les diferents entitats el que s'hi puguin presentar”.

Maó, 23 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS