Notícies i actualitat

El Govern liquida a final d’any una tercera part del deute pendent amb el Consell de Menorca

Data : 02/01/2014

El Consell Insular de Menorca ha rebut del Govern Balear durant el mes de desembre pagaments per import total de 11,5 milions d’euros, el que suposa una passa important en la reducció del deute pendent de pagament.
De fet, s’ha liquidat una tercera part del deute pendent. Destaca la xifra global de cobraments rebuda pel Consell de Menorca per part del Govern Balear, que durant el 2013 ha pujat a 46,8 milions d’euros. Aquest import total és el major dels darrers anys, que es detalla de la següent manera:

2009: 40 milions d’euros
2010: 31 milions d’euros
2011: 25 milions d’euros
2012: 30 milions d’euros
2013: 46,8 milions d’euros

Des del Consell de Menorca es valora molt positivament la millora en la tresoreria de l’administració insular, que sense cap dubte tindrà els seus efectes positius en l’economia insular.
Així mateix, el Consell de Menorca ja està pagant les factures a proveïdors a 30 dies. Segons la consellera de Serveis Generals, Pilar Pons, “el Govern està complint la seva paraula d’anar liquidant el deute pendent, fet que ha estat reclamat des del govern del Consell de Menorca, i valoram molt positivament aquest fet que posa de manifest que s’està fent una bona gestió econòmica i que ja en podem veure els seus efectes positius”.

Maó, 2 de gener de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS