Notícies i actualitat

El Consell s'adhereix a la xarxa mundial en favor de la pràctica esportiva per a la millora de la Salud, Agita Mundo

Data : 27/12/2013

El Consell Insular de Menorca s'ha adherit a la xarxa mundial Agita Mundo, que aposta per la pràctica esportiva com a fórmula per trobar i mantenir la salud.

Aquesta xarxa, que té com a objectiu principal la promoció de l'esport com a eina per trobar, mantenir i millorar la salud, reuneix cada any més de 2.500 participants en multitud d'esdeveniments esportius per tot el món. I és que aquest ens, que va néixer a Brasil el 1996, va ser reconegut per la Organització Mundial de la Salut al 2002 com a programa model per fomentar entra la societat la pràctica esportiva com a font de salut.

El Consell Insular s'ha adherit a aquest ens després que el responsable del Gabinet de Medicina Esportiva de la Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge, el doctor Fernando Salom, coincidís amb el també doctor brassiler Víctor Matsudo, un dels impulsors de Agita Mundo, a la darrera Jornada Informativa de Promoció de l'Activitat Física per a la Salut que va organitzar la Generalitat catalana.

Amb aquesta adhesió la conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge continua amb la seva política de promoció de la pràctica esportiva com a font de salut. En aquest sentit, cal recordar que el programa que té en marxa el Consell Insular en col·laboració amb altres administracions com és Rutes Saludables, iniciativa dirigida a la població adulta, persones amb una vida sedentària i/ o amb factors de risc cardiovascular (obesitat, hipertensió arterial, tabaquisme, diabetes tipus II i dislipèmies).

“El Consell vol fomentar els hàbits saludables entre la població i per aquest motiu volem disposar d'experiències noves i informacions que puguem rebre a través d'aquesta xarxa mundial”, explica el conseller responsable d'aquest departament, Juanjo Pons.

Maó, 27 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Portal Agita Mundo
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS