Notícies i actualitat

El Consell convoca un concurs juvenil per escollir el logotip oficial de la Xarxa Menors Sense Alcohol

Data : 19/12/2013

La Conselleria de Benestar Social i Joventut ha convocat, a través de l'Institut de la Joventut de Menrca (Injove), un concurs públic per escollir el logotip oficial de la Xarxa menors sense alcohol amb la voluntat d'involucrar tota la població juvenil de Menorca en la conscienciació sobre l'ús i abús d'aquesta beguda entre la població menor d'edat.

Una vegada escollit el logotip guanyador aquest serà l'element identificador de les activitats i celebracions que organitzi la Xarxa Menors Sense Alcohol.

En aquest concurs podran participar els joves nascuts o residents a Menorca, amb edats compreses entre els 14 i 30 anys -a dia 31 de desembre de 2014- tant de manera individual com per equips d'un màxim de tres persones.

A l'hora d'avaluar les propostes es tindrà en compte l'objectiu principal d'aquesta Xarxa: promoure l'oci juvenil. A més el jurat premiarà aquella obra que destaqui per la seva expressivitat, per la seva representació del concepte de la Xarxa Menors Sense Alcohol, el seu disseny innovador i creatiu i per demostrar un treball previ de reflexió sobre la importància de dur a la pràctica un estil de vida saludable.

El termini màxim per presentar els logotips -només un per cada persona o grup participant- finalitza el 17 de febrer de 2014, inclòs aquest dia. El llistat definitiu dels logotips seleccionats pel concurs es donarà a conèixer abans del 21 de febrer de 2014, a través de la web www.injovemenorca.com, on també es podran consultar les bases del concurs.

Les propostes s'hauran de lliurar a la seu d'Injove de l'avinguda Josep Maria Quadrado de Maó o a qualsevol casal jove o punt d'informació juvenil de Menorca.

El jurat donarà a conèixer la seva decisió el dia 7 de març de 2014 i estarà format per la consellera de Benestar Social i Joventut, així como per representants de l'Escola d'Arts i Oficis, de l'Arxiu d'Imatge i So, d'IB3, d'un dissenyador gràfic de reconegut prestigi professional, de la Xarxa Menors Sense Alcohol, del Servei Coordinador de Drogodependències del Consell i d'Injove.

El premi consistirà en un val de compra per a l'adquisició de material artístic per import de 300 euros independentment de si l'obra ha estat realitzada per 1, 2 ó 3 persones, i un Certificat de Guanyador/s del Concurs per a les persones participants menors d'edat. Les persones participants majors d'edat podran triar entre el val de compra abans mencionat o un xec pel mateix valor, independentment de si l'obra ha estat realitzada per 1, 2 ó 3 persones, i un Certificat de Guanyador/s del Concurs. A tots els participants seleccionats se'ls atorgarà un Certificat de Participació.

“Amb aquesta iniciativa cercam que la joventut visualitzi aquesta problemàtica que compta amb una permissivitat social de la qual tots som d'alguna manera responsables”, explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

La metodologia de feina de la Xarxa de Menorca Sense Alcohol es basa en la posada en comú de les iniciatives entre els membres del departament de Benestar Social i Joventut, Injove, així com els tècnics dels diferents Ajuntaments de Menorca, que també hi participen.

Maó, 19 de desembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS