Notícies i actualitat

El Consell Insular incrementa l'import de l'ajuda per a beques d'estudis fora de Menorca

Data : 12/12/2013

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació ha aprovat per Consell Executiu les bases que regeixen la concessió de beques per un total de 60.000 euros amb la finalitat d'ajudar les famílies i estudiants menorquins a que puguin estudiar fora de l'Illa pel que fa a ensenyaments universitaris, de formació professional de grau mitjà o superior i d'ensenyaments artístics superiors, per al curs 2013-2014. De fet, també s'ha aprovat la convocatòria per aquest mateix curs acadèmic.

La principal novetat radica en el fet que s'ha incrementat aquesta ajuda passant de 50.000 euros de la darrera convocatòria als 60.000 actuals. “La voluntat de la Conselleria que dirigeixo és ajudar als estudiants a que puguin augmentar les seves possibilitats de formació”, explica la responsable d'aquest Departament, Maruja Baíllo.

A part de fer referència a estudis universitaris, de formació professional de grau mitjà o superior i d'ensenyaments artístics superiors, altres de les condicions per poder accedir a aquesta ajuda són que els cursos s'han de realitzar fora de Menorca amb una estada mínima de 4 mesos i que s'han de cursar a centres oficials reconeguts per l'administració educativa i que s'encaminin a l'obtenció d'un títol oficial amb validesa acadèmica o professional.

Els estudiants o famílies interessades tenen un termini per presentar la seva corresponent sol·licitud fins el dia 31 de gener de 2014, mitjançant el model que es troba a la web del Consell Insular de Menorca www.cime.es i a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà de Maó i Ciutadella.

Maó, 12 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS