Notícies i actualitat

El Consell Insular explica els detalls tècnics del projecte de millora de la carretera general entre Maó i Alaior a les patronals Pime i Caeb

Data : 12/12/2013

La conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca s'ha reunit avui amb els representants i diferents associats de les patronals Caeb i Pime perquè puguin conèixer de primera mà el projecte de millora de la carretera general entre Maó i Alaior, ja amb les prescripcions de la Comissió Balear de Medi Ambient incorporades.

Per part del Consell Insular a aquesta reunió han estat presents el conseller responsable d'aquesta Conselleria, Luis Alejandre, els seus dos directors insulars, així com els tècnics d'aquesta administració que han fet feina en aquest projecte.

Aquesta reunió s'ha produït desprès que la Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell complís amb les prescripcions que va apuntar aquest estiu la Comissió balear de Medi Ambient per aprovar la modificació del projecte de millora de la carretera general entre Maó i Alaior.

En aquest sentit, la Comissió Balear de Medi Ambient demanava dues modificacions bàsiques: suprimir l'enllaç amb el Camí de Loreto i reduir les dimensions generals del projecte. Tant una com l'altre s'ha efectuat. Pel que fa als enllaços s'ha reduït el seu impacte un 10% aproximadament i un 35% l'ocupació de les rotondes que es troben a sota dels enllaços.

Maó, 12 de desembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS