Notícies i actualitat

Fundació Destí inicia els tràmits per constituir el Club de Producte Gastronòmic de Menorca

Data : 10/12/2013

Els objectius són conservar i difondre el patrimoni cultural de la Illa i crear producte turístic relacionat amb la cuina insular .

La Fundació Destí Menorca ha iniciat els tràmits per a la constitució del Club de Producte Gastronòmic, una agrupació de totes aquelles empreses, organitzacions i institucions relacionades amb la gastronomia insular amb l'objectiu de posar-los en valor i promocionar-los turísticament.

El Club de Producte Gastronòmic, impulsat pel Consell Insular de Menorca a través de la Fundació Destí Menorca, i coordinat conjuntament amb les associacions, PIME, CAEB, Associació de Cellers, Formatge Maó Menorca DOP i IME, utilitza com a eina de gestió la Comissió de Turisme Gastronòmic que es reuneix mensualment i la finalitat del qual és proposar i dur a terme millores per a la promoció i estructuració del Turisme Gastronòmic de Menorca, així com coordinar totes aquelles activitats relacionades amb el foment de la cuina menorquina.

La comissió de turisme gastronòmic ja ha aprovat els requisits perquè els establiments interessats puguin adherir-se al Club de Producte Gastronòmic, els objectius del qual són conservar, explicar i difondre el patrimoni cultural de Menorca, impulsar un producte turístic gastronòmic associat a les tradicions menorquines i que impliqui tot el territori, crear un producte turístic que consideri als productors i elaboradors dels productes gastronòmics, aportar valor a l'experiència turística de Menorca, recolzar la promoció de l'oferta i recursos gastronòmics, fomentar el desenvolupament d'activitats gastronòmiques turístiques i disposar d'una calendarització d'esdeveniments gastronòmics menorquins.

Com una de les primeres accions s'ha formalitzat la creació de quatre rutes gastronòmiques, ruta del Formatge Maó Menorca DOP, ruta del Vi de Menorca, ruta per la Gastronomia Marinera, Ruta per les Receptes Tradicionals Menorquines.

Maó, 10 de desembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS