Notícies i actualitat

El Consell es posa al dia i ja ha pagat el darrer Carb, el dels anys 2012-13

Data : 08/12/2013

CIMELa Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça ja ha pagat el Contracte Agrari de la Reserva de Biosfera dels anys 2012-2013, el que suposa que ja està al dia amb els pagaments per aquesta qüestió.

Concretament, el Consell Executiu del dia 2 de desembre va aprovar el pagament de 934.215,95 euros per aquest concepte per a benefici d'un total de 178 sol·licitants. El grau de compliment dels treballs realitzats ha estat del 97,85%.

“Al marge de les dificultats econòmiques per les que està passant el Consell Insular de Menorca, som conscients també de l'esforç que fa el sector del camp de Menorca per poder adherir-se a aquesta eina de foment de bones pràctiques ambientals, i per aquesta mateixa raó d'aquesta Conselleria volem correspondre amb aquesta ajuda”, explica el conseller que dirigeix aquesta departament, Fernando Villalonga.

Maó, 8 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS