Notícies i actualitat

La FFTM posa l'accent en l'atenció i la informació al visitant

Data : 16/08/2017

La Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona cinc oficines d’informació turística i cinc recintes culturals pels quals han passat, fins a finals de juliol, 68.212 persones.

Enguany, la FFTM ha reforçat la xarxa i l’equip d’informadors amb la incorporació de l’OIT de Fornells i també ha facilitat eines a l’Ajuntament de Maó per millorar el servei a Ca n’Oliver i a l’Esplanada.

Maite Salord: “La qualitat és el nostre camí i el nostre objectiu; per això, també dediquem esforços a construir una xarxa d’oficines d’informació i recintes culturals suficient i adequada”.


La vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives, han donat continuïtat avui a la ronda de visites a oficines d’informació turística i recintes culturals gestionats per la Fundació Foment del Turisme de Menorca que van iniciar el mes passat a Fornells.

Salord, en la visita al Fort Marlborough, ha recalcat que la qualitat d’una destinació turística està directament relacionada amb l’efectiva i correcta prestació del servei d’informació i atenció als visitants. “La qualitat és el nostre camí i el nostre objectiu; per això, també dediquem esforços a construir una xarxa d’oficines d’informació i recintes culturals suficient i adequada”, ha assenyalat.

La xarxa de la FFTM

Actualment, la Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona cinc oficines d’informació turística (l’OIT Aeroport, l’OIT Maó Centre, l’OIT Maó Port, l’OIT Ciutadella i la recentment recuperada OIT Fornells) i cinc recintes culturals (Naveta des Tudons, Fort Marlborough, Torre de Fornells, Torre d’en Galmés i Centre Artesanal de Menorca). A més, ha cedit un informador a Ca n’Oliver i ha implantat el programa de visites a aquest centre cultural i als punts informatius de la plaça Esplanada de Maó.

Les xifres de 2017

Segons les dades recollides fins a finals de juliol, han passat per les OIT i els recintes que gestiona la FFTM un total de 24.360 i 43.852 persones, respectivament. Tot apunta que es mantindrà l’afluència de l’any passat, quan es van registrar en total 48.832 i 86.916 visites, respectivament.

Pel que fa a la tipologia de les consultes, destaquen les sol·licituds d’informació sobre platges verges, agenda cultural (concerts), rutes de senderisme i cicloturisme pel Camí de Cavalls, transport públic, rutes en caiac i oferta gastronòmica, entre d’altres. Per nacionalitats, el gruix de consultes provenen dels mercats nacional, francès i italià, amb creixement del nòrdic i txec.

Per reforçar el servei d’atenció i informació turística, la FFTM ha contractat enguany un informador més, passant de 20 a 21. En total, destinarà a aquesta finalitat 270.000 euros.


Maó, 16 d’agost de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS