Notícies i actualitat

El projecte Leader aporta el 60% del pressupost dels 27 projectes que s'han presentat a la darrera convocatòria de 2013

Data : 05/12/2013

L'Associació Leader Illa de Menorca, de la qual forma part el Consell Insular a través de la Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça, aporta el 60% del pressupost necessari per fer realitat els 27 projectes que s'han presentat a la darrera convocatòria de l'any 2013.

Així ha quedat palès a l'Assemblea General de l'Associació Leader Illa de Menorca que ha tingut lloc avui a les dependències del Consell Insular per revisar la memòria de 2013 i que ha comptat amb la presència de representants del sector rural, de la Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça i dels diferents ajuntaments.

A més, s'ha informat dels projectes presentats a la darrera convocatòria de l'any 2013: divuit de privats i nou de públics, amb un pressupost global d'1.836.598,40 euros, dels quals el Leader aporta 1.103.000 euros; és a dir, el 60%. Està previst que aquestes iniciatives es comencin a desenvolupar a partir del proper any.

El projecte Leader té per objectiu impulsar el desenvolupament rural i el foment de noves activitats o fonts d’ocupació perquè les zones rurals continuïn formant un teixit econòmic i social dinàmic.

«La feina del Leader és molt important, perquè representa donar suport a projectes que tenen per objectiu dinamitzar el sector rural de Menorca a través de diferents iniciatives econòmiques, amb la qual cosa s'ajuda a mantenir el camp i es crea economia», explica el conseller responsable de la matèria, Fernando Villalonga.

Maó, 5 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS