Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca destina 60.000 euros per accions d'assessorament del sector agrari

Data : 04/08/2017

El passat dia 3 d'agost es van publicar al BOIB les bases per la convocatòria d'ajuts del Consell Insular de Menorca destinades a associacions, cooperatives, i organitzacions professionals agràries que facin formació i assessorament al sector agrari. El pressupost destinat a aquesta convocatòria és d’un total de 60.000 EUR i les entitats tenen fins a dia 2 de setembre per presentar les seves sol·licituds.

A dins de la convocatòria del 2017 es donarà prioritat a les accions que capacitin als agricultors en administració electrònica. S’ha de recordar que des de l'entrada en vigor de la nova llei d'administracions públiques totes les entitats jurídiques estan obligades a relacionar-se amb l'administració de forma telemàtica.

A part de les accions pròpies que realitza el Consell insular de Menorca en matèria de formació, des del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera es vol impulsar al màxim les tasques d'assessorament, acompanyament i formació que realitzen les entitats agràries. Des del Consell som conscients que la capacitació dels pagesos és una de les principals fortaleses que es disposa per fer del camp una activitat rendible de forma sobirana.


Maó, 4 d’agost del 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS