Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Castell signen dos convenis de col·laboració per millorar el servei de transport públic regular

Data : 04/08/2017

La Presidenta del Consell, Susana Mora, el conseller de mobilitat, Miquel Preto, i l’alcalde des Castell, Lluís Camps han signat aquest matí dos convenis de col·laboració per millorar les instal·lacions del servei de transport públic regular de la població des Castell.

El primer dels convenis consisteix en l’adquisició, instal·lació i manteniment de marquesines en les parades del servei de transport públic regular. El pressupost designat a n’aquest projecte és d’un total de 9.027,19 EUR. El Consell ha assumit el 100% de la inversió. En el cas que el cost final sigui superior a la partida pressupostària designada, l’excés serà assumit per l’Ajuntament des Castell.

El segon dels convenis consisteix en l’adquisició, instal·lació i manteniment d’una mini estació a la parada del servei de transport públic regular des Castell. Aquesta estació se situarà a la Plaça Arraval Vella, vora l’església des Castell. El pressupost total d’aquest projecte és de 16.907,72 EUR que serà assumit en la seva totalitat pel Consell Insular.

El passat mes de febrer la conselleria de Mobilitat va diagnosticar a través de la resolució del Pla Insular de Serveis de Transport Regular de Viatgers per Carretera de Menorca la necessitat d’instal·lar noves marquesines en els nuclis urbans dels municipis de l’illa. Tot i que les marquesines i mini estacions per les seves característiques s’ubiquen en sòl públic urbà municipal el que implica que és competència dels respectius ajuntaments, el Consell ha volgut col·laborar a través de la resolució d’aquests dos convenis donant suport al municipi des Castell i al mateix temps contribuint en la millora de la xarxa de transport públic regular.


Maó, 3 d’agost del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS