Notícies i actualitat

Conveni de col·laboració entre el Consorci Sociosanitari de Menorca i l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Data : 02/08/2017

Conveni de col·laboració entre el Consorci Sociosanitari de Menorca i l’Associació Espanyola Contra el CàncerMaria Cabrisas Pons, consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, i presidenta del Consorci Sociosanitari de Menorca, i Ángel Julián Marqués, president de la Junta Comarcal de Ciutadella de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, han signat avui un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Susana Mora, Presidenta del Consell, qui també ha assistit a l’acte, ha explicat que aquest conveni s’articula per unir esforços amb l’objectiu de desenvolupar les campanyes, els programes, els projectes i els serveis en matèria d’oncologia que presta l’AECC amb més efectivitat i coherència dins l’àmbit de les persones majors usuàries del Centre Sociosanitari de Santa Rita que pateixen aquesta malaltia.

La col·laboració es concreta a proporcionar informació puntual i específica, a més d’oferir atenció psicològica i suport social als pacients oncològics i als seus familiars. Així mateix, s’oferiran serveis de fisioteràpia i activitats grupals per promoure el benestar físic, i també es preveu promoure entre el personal del Centre Santa Rita el programa de prevenció saludable «La teva salut és el primer», de foment de bons hàbits.

Cal recordar que el càncer és una de les causes principals de mortalitat en el nostre medi, especialment freqüent entre les persones grans. El Consorci Sociosanitari de Menorca i l'Associació Espanyola contra el Càncer - Junta Provincial de Balears mantenen una atenció constant als problemes que planteja l'actuació contra el càncer en les seves diverses i complexes manifestacions.


Maó, 2 d’agost del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS