Notícies i actualitat

El Consell destina 88.979 euros a l'Ajuntament de Ferreries per assistir a aproximadament 10 persones dependents als seus domicilis

Data : 04/12/2013

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el batle de Ferreries, Manolo Monerris, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual l'administració insular aporta 88.979 euros a aquesta municipi per a la gesstió i finançament del programa de servei d'ajuda a domicili (SAD) d'alta intensitat assistencial inclòs dins el programa de prestacions socials bàsiques (PPB) per a l'any 2013-14.

I és que aquesta partida prové a la seva vegada del conveni de col·laboració signat aquest 25 de setembre de 2013 entre el Consell Insular de Menorca i la Conselleria de Família i Benestar Social per al finançament de la gestió del Programa de Prestacions Bàsiques de serveis socials de la corporacions locals per a l'any 2013.

El programa de Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) d'Alta Intensitat es planteja com un programa pilot a Ferreries perquè aquesta població presenta l'índex de població més envellida i per la llista d'espera de la seva residència geriàtrica.

Gràcies a aquest conveni un total d'aproximadament 10 persones de les que estan actualment en llista d'espera per entrar a la mencionada residència es podran veure beneficiades mitjançant aquest programa d'ajuda a domicili perquè puguin desenvolupar les tasques diàries com ara higiene personal, vestimenta, compra.

A més, aquesta conveni permetrà crear entre quatre i cinc llocs de feina per ajudar a cuidar a aquestes persones en situació de dependència.

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, present a la firma d'aquest conveni ha expressat la seva satisfacció perquè per una banda suposa una ajuda per a les persones dependents i perquè també suposa crear nous llocs de feina.

Maó, 4 de desembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS