Notícies i actualitat

Valoració de les xifres d’atur de novembre de 2013:

Data : 03/12/2013

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una lectura positiva del fet que l'atur torni a disminuir a Menorca al mes de novembre en comparació a 2012. Concretament, disminueix un 1,06%, 80 persones.

“Tot i així el fet que sigui la devallada més baixa de la resta de Balears ens demostra que hem de continuar treballant des de les administracions i en col·laboració amb la iniciativa privada per revertir aquesta situació el més prest possible”.

Pel que a l'augment de les xifres d'atur respecte al mes d'octubre, amb un 9,06%, la consellera Pilar Pons l'emmarca en la tònica habitual de la finalització de la temporada turística. Tot i així és l'Illa de Balears on menys creix.

En qualsevol cas, Pilar Pons recorda que precisament el Pla d'Ocupació que la setmana passada va presentar a Menorca el conseller d'Economia, Joaquín Garcia, ja indica la necessitat d'adequar-ho a les característiques de cada Illa. I és que el mercat laboral de cadascuna presenta un comportament diferents davant les xifres d'atur.

Maó, 3 de desembre de 2013.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS