Notícies i actualitat

El Consell ha lliurat avui al GOB la documentació sobre la carretera general seguint les instruccions de la secretaria d'aquesta administració per mantenir la protecció de dades de tercers i el ordenament jurídic vigent

Data : 02/12/2013

La Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca ha lliurat avui al GOB un centenar de documents sobre el projecte de millora de la carretera general entre Maó i Alaiode la Secretaria d'aquesta administració insular, seguint d'aquesta manera les instruccions

Des d'aquesta Conselleria es vol deixar ben clar que la llei ens obliga com a Administració pública que som a tenir cura de les dades de tercers i per tant s'ha de mantenir l'equilibri entre l'obligació de donar informació i ser fidels a la vegada a la Llei de Protecció de Dades i a la resta de l’ordenament jurídic vigent, aplicable al cas concret.

De fet, s'han seguit les recomanacions jurídiques que ens ha fet la secretària del Consell a l'hora de facilitar aquestes dades. Diferents representants d'aquesta Conselleria han estat presents avui quan s'ha procedit a lliurar aquesta informació als representants del GOB a les dependències del Consell Insular.

De fet diferents representants de la Conselleria de Mobilitat i Projectes s'han reunit varies ocasions, amb els representants del GOB, des de juny d'enguany, per parlar del projecte de millora de la Me-1, i perquè pogués consultar la informació i documentació relativa al projecte de millora de la carretera general en el tram entre Maó i Alaior.

El passat 17 de setembre de 2013, el Consell Insular de Menorca i els representants del GOB varen realitzar una reunió per tractar temes relacionats amb el projecte de millora de la Me-1. En aquesta trobada el Consell Insular de Menorca va facilitar al GOB una copia de l’acord del Ple de la Comissió Balear de Medi Ambient, de data 26.07.2013, rebut pel CIM en data 23.08.2013, on s’informa favorablement el denominat “Projecte de Millora de la Me-1 al tram Maó-Alaior”, amb l’establiment de determinats condicionants, els quals han sigut assolits pel Departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca.

El passat 31 d’octubre de 2013, després de comptar amb l’informe de la Comissió Balear de Medi Ambient, els legals representants del CIM i del Gob es varen tornar a reunir a la seu del Consell Insular de Menorca, en presència de tècnics i juristes del Consell Insular de Menorca, i de l’advocada del GOB.

Finalment el GOB, en data 7 de novembre de 2013, el GOB va presentar, davant el registre d’entrada del Consell Insular de Menorca, escrit de sol·licitud de documents relatius a l’expedient administratiu de tramitació i aprovació de traçat i constructiu de la carretera Me-1, i amb relació a l’expedient de contractació administrativa del projecte de millora de la carretera Me-1.

La voluntat del Consell és donar les màximes facilitats perquè la societat civil, i en aquest cas el GOB tingui la major transparència sobre una qüestió tan important com és la millora de la carretera general; açò sí, respectant tant el dret de tercers així com l'ordenament jurídic vigent.

Maó, 2 de desembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS