Notícies i actualitat

La Conselleria d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports treballa en la promoció de joves artistes i la divulgació de la seva obra

Data : 28/07/2017

La gent jove de Menorca amb inquietuds artístiques està convidada a participar en l'enquesta d'opinió que ha posat en marxa el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular per tal de conèixer la realitat dels joves artistes.
L'enquesta s'ha fet arribar a les entitats artístiques de Menorca i s'ha difós des dels Serveis d'Informació Juvenils i els Casals Municipals i INJOVE.
A partir de la diagnosi obtinguda es dissenyarà un programa específic per potenciar la creativitat, la innovació, la participació i la promoció del jovent en el món artístic i per a divulgar la seva obra en l'àmbit insular.
Aquesta actuació forma part del I Pla Menorca Jove impulsat per aquest Departament i del procés participatiu i de diagnosi de la realitat juvenil portat a terme enguany, a partir dels quals s'ha posat en relleu l'interès del jovent en aquesta temàtica. Aquest projecte compta amb la participació d'una jove qualificada que treballa en l'àrea de Joventut del Consell Insular, en el marc del programa de Garantia Juvenil.
Tots els joves i les joves d'entre 14 a 30 anys, poden emplenar el qüestionari només entrant al web http://menorcaesjove.cime.es, on es troba l'accés a l'enquesta a la pestanya enquesta joves artistes.

Maó, 28 de juliol del 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS