Notícies i actualitat

Fornells torna a comptar amb una oficina d'informació turística

Data : 21/07/2017

Fornells torna a comptar amb una oficina d'informació turísticaLa Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han decidit implantar de nou aquest servei, tancat des del 2012, a una de les zones turístiques més importants de l’illa.

Maite Salord: “La qualitat s’aconsegueix fent feina en diferents fronts i un d’ells és l’atenció i la informació turística. Fer-ho bé només és qüestió de prioritats”.

La FFTM gestiona cinc oficines d’informació turística i cinc recintes culturals pels quals han passat, fins a mitjan juliol, 57.822 persones.


Fornells, 21 de juliol de 2017
La Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han tornat a obrir l’oficina d’informació turística de Fornells, tancada l’any 2012. Amb aquesta decisió doten una de les zones turístiques més importants de l’illa d’un servei necessari per millorar l’atenció i la satisfacció dels turistes.

La vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, ha recalcat la importància de comptar amb una bona xarxa d’oficines d’informació turística ja que la qualitat d’una destinació està directament relacionada amb l’efectiva i correcta prestació d’aquest tipus de serveis.

“La qualitat és el nostre camí i el nostre objectiu. Menorca ha de ser vista com una destinació diferent, autèntica, única, de qualitat. Per aconseguir-ho s’ha de fer feina en diferents fronts i un d’ells és l’atenció i la informació turística. Fer-ho bé només és qüestió de prioritats”, ha assenyalat.

L’OIT de Fornells va obrir les seves portes a mitjan juny a la Casa del Contramestre gràcies a un acord de col·laboració signat entre la FFTM i l’Ajuntament des Mercadal, segons el qual la primera es comprometia a assumir el servei i la contractació de l’informador i el segon a cedir l’espai i assumir les despeses derivades del seu ús. L’horari d’atenció és de dilluns a dissabte, de 9.30 a 15.30 hores.

El espais d’informació turística

Actualment, la FFTM gestiona cinc oficines d’informació turística (OIT Aeroport, OIT Maó Centre, OIT Maó Port, OIT Ciutadella i OIT Fornells) i cinc recintes culturals (Naveta des Tudons, Fort Marlborough, Torre de Fornells, Torre d’en Galmés i Centre Artesanal de Menorca). A més, ha cedit un informador a Ca n’Oliver i ha implantat el programa de visites a aquest centre cultural i als punts informatius de la plaça Esplanada de Maó.

A hores d’ara (dades recollides fins a mitjan juliol) han passat per les OIT i pels recintes de la FFTM un total de 20.211 i 37.611 persones, respectivament. Tot apunta que es mantindrà l’afluència de l’any passat, quan es van registrar 48.832 i 86.916 visites, respectivament.

Per reforçar el servei d’atenció i informació turística, la FFTM ha contractat enguany un informador més, passant de 20 a 21. En total, destinarà a aquesta finalitat 270.000 euros.


Fornells, 21 de juliol de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS