Notícies i actualitat

Els participants al taller sobre el futur ús de Ca l’Avi aposten per ubicar-hi un centre cívic

Data : 18/07/2017

Els participants al taller sobre el futur ús de Ca l’Avi aposten per ubicar-hi un centre cívicLa trentena d’assistents al taller convocat dissabte passat pel Consell Insular de Menorca per definir el futur de Ca l’Avi van coincidir a demanar que l’equipament insular es dediqui a acollir activitats obertes a tots els públics, sota la fórmula d’un centre cívic i cultural. Segons els assistents, es tractaria del primer centre del seu tipus a tota l’illa.

La Casa de Cultura de Ciutadella va ser l’escenari d’un intens taller de debat sobre Ca l’Avi celebrat el dissabte 15 de juliol. Hi van assistir 29 persones en representació dels diversos grups i entitats amb interès que aquest espai generi un nou dinamisme ciutadà al centre de Ciutadella.

A debat, hi havia les 34 propostes recollides durant el concurs d’idees del procés participatiu, que es van presentar durant la primera part del taller. A continuació, els assistents es van distribuir en tres grups per debatre, per separat, quin ús futur consideraven més adequat, tenint en compte totes les aportacions del concurs d’idees. Els tres grups van coincidir a reclamar que l’espai de Ca l’Avi es destini a acollir el que podria ser el primer centre cívic de l’illa: un equipament on la ciutadania i les entitats de Menorca poguessin realitzar tallers, cursos, activitats culturals i artístiques a l’abast de totes les edats, a fi de generar activitat durant tot l’any a la zona.

Tot i que el debat va deixar alguns serrells oberts, com el detall de les activitats a realitzar o el model de gestió futura, la consellera de Serveis Generals i Participació, Cristina Gómez, va clausurar el taller agraint la qualitat de les aportacions, mostra de la intel·ligència col·lectiva i de l’interès de totes les persones assistents per afavorir l’entesa i la col·laboració en la cerca de solucions compartides.

El procés participatiu segueix obert i clourà el proper 27 de juliol a les 19:30 h amb la presentació dels resultats i la valoració que en fa el Consell Insular. Podeu continuar informats del procés a través del web participacio.cime.es.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS