Notícies i actualitat

La consellera d'Ordenació del Territori es reuneix amb la batlessa de Maó per tractar la postura d'aquesta municipi envers el Consorci de Disciplina en Sòl Rústic

Data : 19/11/2013

Al seu primer dia de feina al Consell Insular de Menorca la nova consellera d'Ordenació del Territori, Marta Vidal, ha mantingut avui migdia una reunió amb la batlessa de Maó, Águeda Reynés, per rallar sobre la postura d'aquest municipi envers el Consorci de Disciplina en Sòl Rústic de Menorca.

Després de debatre sobre el funcionament d'aquesta eina, la consellera Vidal s'ha compromès davant la representant de l'Ajuntament de Maó a revisar personalment els objectius i recursos del Consorci.

“Cal recordar que les competències amb urbanisme són municipals però que aquest servei de control i vigilància s'havia mancomunat amb el Consell Insular per optimitzar els recursos materials i humans”, explica Marta Vidal.

“En qualsevol cas és potestat de cada ajuntament el decidir si es manté o no al citat Consorci”, afegeix la titular d'Ordenació del Territori.

Maó, 19 de novembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS