Notícies i actualitat

L’equip de govern proposa al Ple, en la sessió de novembre, modificar el pressupost per començar a pagar Cesgarden

Data : 17/11/2013

Les conseqüències del cas Cesgarden ja es comencen a notar al Consell Insular. La Conselleria de Serveis Generals, Treball i Innovació presenta per a la sessió plenària d'aquest mes una proposta de modificació del pressupost per poder atendre, entre altres qüestions, el pagament fraccionat d’aquesta sentència ferma amb aplicació corresponent al pressupost 2013.

En aquest sentit, es proposa modificar el pressupost en 365.000 euros, dels quals 135.000 euros es destinaran a pagar amortitzacions i interessos que corresponen al cas Cesgarden. Cal recordar que aquest mes s’ha de fer el primer pagament d’aquesta sentència, que és de 120.000 euros.

També es pretén sufragar el cost dels equipaments i de les reformes de la Residència de Gent Gran i de l’equipament del Centre Sociosanitari de Santa Rita.  De la mateixa manera, es preveu una transferència de 100.000 euros per atendre despeses de transports, majoritàriament d'anys anteriors, i una altra transferència de 100.000 euros més al Consorci de Disciplina Urbanística per finançar el dèficit de funcionament actual.

Aquests recursos provenen del fons de contingència, dotat en 400.000 euros. En el pressupost del 2013 es va crear per primera vegada un fons de contingència que, com indica el nom, s'empra per atendre qüestions no previstes inicialment en el pressupost, i «és el que farem amb aquesta modificació pressupostària: transferir fons per poder atendre les nostres obligacions», explica la consellera Pilar Pons.

Maó, 17 de novembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS