Notícies i actualitat

Convocatòria d’ajuts per al foment de l’ús del català en el sector empresarial i clubs esportius de Menorca per al 2017

Data : 12/07/2017

ajuts per al foment de l’ús del catalàEn el BOIB núm. 82 de 6 de juliol de 2017 es publica la convocatòria d'ajuts del Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Alaior, Ferreries, Sant Lluís i es Migjorn Gran per al foment de l'ús del català en el sector empresarial i clubs esportius de Menorca per al 2017.

Aquesta convocatòria va destinada a actuacions realitzades per empreses i clubs de tots els municipis de Menorca entre l’1 de novembre de 2016 i el 30 d’octubre de 2017.

Actuacions que se subvencionen:

a) Retolació exterior i interior dels establiments turístics, comercials i industrials.
b) Retolació exterior i interior dels clubs esportius.
c) Etiquetatge de productes.
d) Elaboració i edició de material imprès durador: factures, paper de carta, sobres, carnets, albarans, catàlegs, manuals d’instruccions, bosses, cartes de restaurant, targetes i fullets divulgatius.
e) Disseny de pàgines web en català.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 de setembre de 2017.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS