Notícies i actualitat

Salomé Cabrera destaca la feina en promoció del Consell com un dels factors que expliquen la tendència cap a la desestacionalització

Data : 13/11/2013

La consellera de Turisme, María Salomé Cabrera, destaca la “bona feina en promoció de Menorca que es du a terme des de Fundació Destí com un dels factors que expliquen la tendència cap a la desestacionalització” que registra Menorca durant aquest any fins a l'octubre, segons les dades donades a conèixer avui al Comitè de Rutes Aèries.

En aquest sentit, dintre el creixement del 0,6% de l'acumulat de gener a octubre d'enguany del trànsit de l'Aeroport destaca l'augment dels mesos de maig, juny i setembre, la qual cosa demostra una tendència, encara moderada, cap a la desestacionalització turística.

Pel que fa al turisme nacional, el descens d'un 4% que ha registrat Menorca contrasta amb la caiguda del 16% de la resta d'Espanya. “Açò vol dir que l'illa resisteix millor la tendència a la baixa d'aquest mercat, en part gràcies a la feina que feim des de Fundació Destí amb les principals capitals del país per promocionar Menorca en mitjans de comunicació, canals en línia i publicitat visual”, explica la consellera Cabrera.

És més, aquesta tasca de promoció també ha aconseguit en part reactivar les arribades dels mercats estrangers: el britànic ha pujat un 9% i l'alemany també ha millorat en un 8,4%, així com el nòrdic, amb una pujada extraordinària -Suïssa ha crescut un 9,2%-, i es consoliden també els països de l'est.

“Tots ells han contribuït també a apropar Menorca cap a la desestacionalització i a la diversificació dels seus mercats, i és que Menorca no és només una destinació de sol i platja. En temporada mitjana i baixa també té molt a dir amb el seu patrimoni cultural, gastronòmic i d'esports”.

També cal destacar les bones perspectives del mercat francès per a la propera temporada de 2014, ja que començarà a operar des d'abril fins a octubre.Maó, 13 de novembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS