Notícies i actualitat

El Projecte mixt "Illa de l'Aire" que s'imparteix al Consell Insular de Menorca, visita el Centre Assessor de la Dona (CAD)

Data : 12/07/2017

El Projecte mixt Illa de l'AireEl passat dia 4 de juliol de 2017, dins del mòdul de "Sensibilització en la igualtat d'oportunitats", les alumnes treballadores i alumne treballador del projecte mixt "Illa de l'Aire" del Consell Insular de Menorca van visitar el Centre Assessor de la Dona del CIMe.

La treballadora social, Victòria Coll, junt amb la resta de l'equip, el psicòleg Fernando Pérez Pacho i l'advocada Silvana Rodríguez, van explicar al personal del projecte el funcionament del Centre i quines són les seves actuacions i línies de treball més importants.

El CAD és un Centre que depèn del Departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, i amb la funció de ser el servei de referència a l’Illa pel que fa a l’atenció i assessorament a dones víctimes de violències masclistes.

L'equip del projecte mixt van aprofitar amb molt d'interès la visita i les explicacions donades, aconseguint una visió més global sobre la violència de gènere dins de l'àmbit de l'illa de Menorca.

Es tracta d'un projecte mixt d’ocupació i formació com a programa públic de formació dual que té com objectiu, per una banda, millorar la qualificació i les possibilitats d’ocupació del col·lectiu al qual va adreçat i, per l’altra, millorar les aptituds i les competències professionals de les persones desocupades majors de 30 anys. Concretament el projecte mixt "Illa de l'Aire" consisteix en la realització d’un certificat de professionalitat de nivell 1 del camp de l’administració i gestió: “Operacions de gravació i tractament de dades i documents – ADGG0508”, a més d’un mòdul de llengua estrangera del certificat de professionalitat “Activitats administratives en la relació amb el client- ADGG0208”. Durant el temps d'execució i contractació del projecte, les persones beneficiàries realitzaran com a treball vinculat a la formació esmentada diferents obres o serveis per a la institució insular.

Aquest projecte mixt està organitzat pel Consell Insular de Menorca mitjançant una convocatòria d'ajuts del SOIB, amb el finançament de la Conferència Sectorial.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS