Notícies i actualitat

Inici del procés participatiu del Pla Director Sectorial d'Equipaments Comercials

Data : 11/07/2017

Inici PDSCECMeFins ara s'han treballat amb dues meses tècniques i una enquesta en l'àmbit del sector on hi han participat més d'una vintena d'associacions i entitats.

Avui s'obre públicament la pàgina web de participació sobre el Pla Director Sectorial d'Equipaments Comercials de Menorca (PDSECMe). Aquest pla ha d'esdevenir l'eina d'ordenació que garanteixi la bona convivència entre les diferents tipologies d'activitats comercials dins i amb el territori. L’objectiu d’aquest és la distribució comercial en un àmbit territorial limitat sense oblidar la protecció ambiental i l’entorn urbà, així com també la preservació dels espais agrícoles, ramaders i forestals.

Així doncs, el Consell Insular obre el debat perquè tots els menorquins i menorquines puguin opinar sobre la situació actual i el futur de les condicions dels serveis, les activitats, les infraestructures i els equipaments que donen vida a l'activitat comercial de Menorca. Per, d'aquesta manera, poder fer la diagnosi i la futura redacció del PDSECMe.

Fins ara, el departament d'Ordenació Territorial i Turística del Consell Insular de Menorca, liderat per la seva Presidenta, Susana Mora, ha reunit els representants de les associacions comercials i les institucions en diverses meses tècniques de debat i, a més, ha iniciat una enquesta en l'àmbit del sector. Per ara, han estat una vintena d'entitats de tota l'illa qui han pogut participar.

Ara és el moment on es crida a la participació ciutadana mitjançant una pàgina web on es podrà respondre un senzill qüestionari i hi haurà una bústia de suggeriments on es podrà enviar qualsevol comentari que es trobi oportú. A més, a través d'aquesta eina també es podrà trobar informació detallada sobre què és el pla director sectorial d'equipaments comercials, quins són els seus objectius i quina és la seva tramitació.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
Qüestionari
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS