Notícies i actualitat

El Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional ha tret a concurs la licitació de la gestió integral del Pavelló Menorca

Data : 08/11/2013

El Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional ha tret a concurs la licitació de la gestió integral de les instal·lacions del Pavelló Menorca per un import de 50.905,65 euros sense IVA (anuals) i per un període de dos anys més un de pròrroga.

L'anunci de licitació del contracte de serveis per a la seva gestió integral apareix publicat en el BOIB número 153 del 7 de novembre d'enguany i el termini per presentar possibles ofertes acaba 30 dies hàbils després d'aquesta data; és a dir, el proper 13 de desembre a les 11.43 hores.

El contracte de gestió preveu que les ofertes siguin lliures, però donant preferència a la realització d'activitats lúdiques, esportives i d'oci. A més, preveu que l'entitat que ho gestioni també s'encarregui del manteniment, la neteja, la seguretat i la vigilància, a més dels serveis de restaurant.

«Amb aquesta licitació volem que unes instal·lacions de qualitat com són les del Pavelló Menorca puguin ser emprades amb fórmules imaginatives, tant per l'empresa privada com per l'Administració», explica el conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons.

Maó, 8 de novembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS