Notícies i actualitat

El Consell organitza un taller per mostrar com fer realitat una idea de negoci

Data : 11/11/2013

El departament de Formació del Consell Insular de Menorca organitza un taller d'autoocupació, emmarcat dintre del projecte Processos d'inserció per a l'ocupació de col·lectius vulnerables.

En aquest taller, que du per títol Empendre amb intel·ligència, s'ofereix una panoràmica introductòria i aproximativa al fenomen de l'empreneduria. Obviant els termes més jurídics o econòmics, es tracten conceptes molt bàsics que, exposats de forma senzilla, poden ser desenvolupats amb la participació dels oients.

La captació grupal dels usuaris podrà permetre seguir un itinerari d'orientació per a l'autoocupació de forma grupal o individual. Per tant, els participants rebran informació sobre diferents qüestions que s'han de tenir en compte a l'hora de fer realitat una idea de negoci com ara la motivació per crear una empresa, el disseny i la seva planificació, les aptituds a tenir per part de l'emprenedor, la conveniència de l'anàlisi del mercat així com els factors de la innovació i creativitat.

Aquesta acció tindrà lloc en dues sessions: la primera aquest divendres 15 de novembre, de 10 a 12 hores, a la sala B1 del Consell Insular, a la plaça Biosfera; mentre que la segona es portarà a terme el 5 de desembre al mateix horari, a la sala d'actes de la Casa de Cultura de Ciutadella, al carrer Hospital de Santa Magdalena.

Per assistir-hi cal fer reserva prèvia als telèfons 971 35 62 46 / 971 38 42 08 o a través el correu electrònic biel.subirats@cime.es. També es pot consultar la informació a la web www.cime.es.

"Des de l'administració hem d'oferir eines a aquelles persones interessades en crear un negoci, especialment als col·lectius vulnerables o persones desocupades que requereixen especial suport per poder trobar una sortida laboral" exposa Pilar Pons, consellera de Serveis Generals, Treball i innovació.

Maó, 13 de novembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS