Notícies i actualitat

El Centre de Capacitació d'Experiències Agràries "Sa Granja" amplia la seva oferta formativa amb 6 nous cursos

Data : 07/11/2013

El Centre de Capacitació d’Experiències Agràries “Sa Granja” ha posat en marxa a partir del 15 d'octubre 6 nous cursos que pretenen arribar a un total de 75 persones vinculades al sector agrari, indústries agràries o activitats professionals agràries amb necessitats formatives en quatre àrees:

1. En l’àmbit de la sanitat vegetal.
2. En l’àmbit de formació agroambiental
3. En l’àmbit de l'especialització ramadera
4. En l’àmbit de la diversificació agrària

Amb un total de 105 hores de formació, els cursos s'impartiran en dependències de "Sa Granja" durant el mes de novembre i estan finançats pel fons FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, en el marc dels programes formatius i de desenvolupament, conjuntament amb el FOGAIBA (Fons de Garantia Agrària i Pesquer de les Illes Balears) en coordinació amb el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.

L'objectiu principal d’aquesta nova acció formativa es basa en cobrir les necessitats actuals sobre manipulació de fitosanitaris, agricultura i ramaderia ecològica, prenedors de mostres de llet i apicultura.

Amb aquests 6 nous cursos, ja són 15 els cursos programats com a oferta complementària al centre de capacitació d’experiències agràries, el que reforça encara més l'impuls i la importància que té la formació en el sector agrari.

Des de la conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça s’impulsen les accions formatives segons les necessitats detectades en el sector agrari insular.

Maó, 7 de novembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS