Notícies i actualitat

El Ple extraordinari del Consell Insular de Menorca aprova avui la constitució del nou organigrama polític

Data : 07/07/2017

Al Ple extraordinari que se celebrarà avui, a les 18 hores, l’equip de govern del Consell Insular de Menorca sotmetrà a votació l’aprovació de la modificació del Cartipàs que regiran els pròxims dos anys de mandat. No obstant això, aquesta no suposarà un gran canvi que afecti en gran mesura ni a l’estructura ni a la distribució de competències amb canvis d'algunes àrees de gestió com neteja de platges o protecció animal que passaran de Medi Ambient a Cooperació Local; o competències de política lingüística passaran del departament de Presidència al de Cultura i Educació.

Quant als càrrecs que ostenten direccions insulars, l’organigrama quedarà constituït de la següent manera: la plaça d'assessor jurídic que depèn actualment de l'àrea de Presidència, passarà a ser la direcció insular de Presidència i estarà ocupada per José Carbonell, actual director insular de Joventut, Ocupació i Innovació. Així, la plaça que deixa Carbonell, serà assumida per la nova directora insular Pilar Carrasco com a directora insular d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.

La direcció insular de Comunicació, l’assumirà Magdalena Arnau, també nova incorporació a l'equip insular, i Raquel Marquès que fins ara ha dirigit el departament de Presidència i Comunicació passarà a assumir la direcció de Cooperació Local.

Finalment, l'equip de govern també ha acordat que, el mes de gener de l’any que ve, s'incorporarà al departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, dirigit per la consellera Cristina Gómez, un càrrec de confiança amb funcions vinculades a les competències de les àrees de gestió de la conselleria.

Maó, 7 de juliol de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS