Notícies i actualitat

Menorca es posiciona amb força en el mercat nòrdic i centreeuropeu

Data : 05/11/2013

Bravo Tours i Sun Tours amplien la seva operativa per portar a Menorca 6.400 turistes danesos el 2014 enfront dels 500 d'aquesta temporada.

El mercat suec manté les seves previsions, mentre que el txec augmentarà més d'un 20 per cent la propera temporada.

Menorca es diversifica en els diferents mercats emissors europeus i es posiciona amb força en el nòrdic i centreeuropeu, com demostra el fet que els touroperadors BravoTours i SunTours hagin assegurat al Consell Insular de Menorca en sengles reunions mantingudes a la World Travel Market de Londres que per a 2014 ampliaran la seva operativa amb l'illa de forma molt significativa amb l'objecte d'augmentar de 500-6.400 als turistes danesos els que esperen desplaçar la pròxima temporada estival.

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, que ha participat personalment en les reunions celebrades a Londres, al costat de la consellera de Turisme Salomé Cabrera, el president d'ASHOME i tècnics de la Fundació Destí ha manifestat que "les dues primeres jornades a la WTM han corroborat les bones expectatives per a la temporada 2014, d'això es desprèn de la intensa agenda d'aquests dos primers dies de fira.

Menorca està guanyant força com a destinació gràcies a la tasca de posicionament que s'ha realitzat des de l'administració i amb el sector privat". Tadeo ha afegit que "la decisió de British Airways i Itaka d'avançar la seva operativa l'any que ve i la notícia que aquests dos operadors danesos faran el mateix per incrementar el nombre de turistes que es desplaçaran a Menorca l'any que, requereix una valoració positiva".

Al marge de l'augment de turistes danesos, els operadors i agents suecs han assegurat als responsables turístics menorquins presents a Londres que mantindran les seves freqüències amb Menorca, el que els permet assegurar que aportaran al turisme insular el mateix nombre de clients que la temporada passada, com a mínim. La consellera de Turisme del Consell Insular Salomé Cabrera ha afirmat al respecte que "el turisme nòrdic va experimentar un increment respecte a la temporada passada i el fet que el suec es mantingui i augmenti el danès ens permet ser optimistes de cara a la propera temporada turística, sobretot davant l'augment més que previsible de turistes britànics i polonesos".

En un altre ordre, l'operador turístic txec Fisher ha decidit establir a Menorca el primer club, un hotel que s'ajusta al perfil de la demanda dels seus clients. Amb això es permetrà augmentar el nombre de turistes que desplaçarà a l'illa el 2014.

Joan Melis, president d'ASHOME, va afirmar que "el treball conjunt entre l'administració i el sector privat està donant els seus fruits, d'aquí la importància de dur a terme la fusió de les dues fundacions com així ja va dir el president del Consell, per a treballar conjuntament des d'un únic ens".

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS