Notícies i actualitat

Valoració de les xifres d’atur d’octubre de 2013:

Data : 05/11/2013

Segons les dades d’atur donades a conèixer avui pel Govern balear, es pot comprovar que augmenta respecte al mes de setembre, fet que té coherència amb la finalització de la temporada turística, però a la mateixa vegada cal destacar que aquesta xifra és molt inferior al mateix període de l'any passat, pel que fem una lectura positiva, tot i que som plenament conscients que segueix sent una xifra d’atur elevada. Així ho argumenta la consellera de Treball, Pilar Pons.

Per tant, tot i que augmenta un 23% respecte setembre, disminueix un 3% respecta fa un any, la qual cosa és positiva. I és que en octubre de 2012 les dades interanuals d’atur pel que feia a 2011 donaven un augment del nombre d’aturats del 3,4%, circumstància que no succeeix enguany.

“La tendència de reducció de les xifres d’atur que s'ha anat produint en els darrers mesos és manté també en octubre, el que consideram que és positiu”, afegeix.

Maó, 5 de novembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS