Notícies i actualitat

Fòrum Sine Dolore

Data : 02/11/2013

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo i la consellera de Turisme Salomé Cabrera han mantingut avui dissabte una reunió de treball amb el doctor Jordi Moya, el responsable de l'organització del Fòrum del Dolor que se celebra cada any a l'illa i cofundador de Sine Dolore amb una delegació de metges italians especialitzats en aquest matèria per tal d'avançar els preparatius del proper congrés que se celebrarà al mes de maig de 2014 a Menorca.

Santiago Tadeo va escoltar les novetats que Sine Dolore vol incloure en els dos propers congressos. El president del Consell Insular va valorar de forma molt positiva la continuïtat d'aquesta iniciativa i va manifestar als interlocutors de Sine Dolore que "la nostra filosofia política i de gestió és apostar per la col·laboració entre l'administració pública i la iniciativa privada. Per això iniciatives com aquestes tindran tot el nostre suport". Tadeo ha recordat que "Menorca ara per ara té com a base de la seva economia el turisme i per aquest motiu valorem molt positivament la celebració d'una nova edició del Fòrum del Dolor, ja que encaixa perfectament amb una de les nostres línia de producte turístic, el de congressos".

En els dos pròxims anys, els organitzadors del Fòrum del Dolor tenen previst incloure novetats que permetin ampliar l'àmbit de la trobada científica i amb això ampliar el prestigi de l'esdeveniment i de Menorca com a seu idònia, per tal d'augmentar de forma considerable la participació de professionals de la medicina, la indústria farmacèutica, entre entre d'altres. "Creiem en aquest projecte", va dir Santiago Tadeo i per això "el nostre suport serà incondicional".

El grup de metges italians, entre els quals es trobava l'expresident de la Societat Italiana de Pediatria, acompanyats pel menorquí Jordi Moya, van emprar el dia d'ahir a trobar localitzacions en les quals celebrar els esdeveniments paral·lels al congrés de Sine Dolore al maig. El doctor Moya va incidir en la importància d'aquest tipus de congressos ja que "el 26% dels europeus pateixen dolor crònic persistent, una situació que provoca 500 milions de dies de baixa a l'any només a Estats Units. Aquests números són un exemple de la importància d'una disciplina tan transversal en la medicina i per extensió la transcendència d'un congrés com el Fòrum del Dolor que es fa des de fa 8 anys a Menorca".

Maó, 2 novembre 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS