Notícies i actualitat

El Consell habilitarà un carril bici a la carretera entre Maó i Es Castell

Data : 31/10/2013

La conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca habilitarà un carril bici a la carretera que connecta Maó amb Es Castell durant el segon trimestre de 2014. Així ho ha explicat avui el conseller responsable d’aquest Departament, Luis Alejandre, juntament amb la batlessa de Maó, Águeda Reynés i el batle des Castell, Lluís Camps.

El fet que aquesta via compti amb un tram del Camí de Cavalls fa idònia aquesta obra. “Volem que tant els residents com a visitants tinguin l’oportunitat de gaudir d’aquesta zona”, explica Luis Alejandre.

A més, s’aprofitarà els treballs per introduir canalitzacions d’aigües residuals procedents de Son Vilar. I és que fins ara aquesta zona presentava problemes d’inundacions en èpoques de pluges intenses.

El cost de l’obra és de més de mig milió d’euros, assumits des de la Conselleria de Mobilitat i Projectes, amb un termini d’execució previst de 120 dies.

Per altra banda, també s’han presentat els resultats dels treballs ja finalitzats de restitució i millora de les voreres de la carretera Me-2 que connecta Maó amb Es Castell. Aquesta obra ha tingut un cost de 20.000 euros i un mes d’execució.

Águeda Reynés ha destacat el benefici que suposa l’enllaç dels dos municipis a través d’un carril bici, ja que es tracta d’una distància relativament curta, pel que probablement s’incrementarà l’afluència d’usuaris. “En aquest mateix sentit, des de Maó seguim fent feina per tal de millorar les connexions a través d’un carril bici, amb la intenció d’ampliar l’itinerari per via ronda fins a l’enllaç amb la rotonda de la Salle, després que el passat mes de juny s’inaugurés un nou tram de carril bici en la carretera entre Maó i la rotonda de l’Aeroport”.

“Gràcies a l’esforç de les administracions, en aquest cas, del Consell Insular, els ciutadans d’Es Castell i també els d’altres parts de Menorca tindran l’oportunitat de poder passejar o anar en bicicleta per aquest tram de via”, explica el batle Lluis Camps.

Maó, 31 d'octubre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS