Notícies i actualitat

El Consell i l'Ajuntament de Ciutadella signen una segona addenda del Conveni Marc, en matèria de transports i mobilitat, per fer possible la construcció de la nova estació d'autobusos de Ciutadella

Data : 06/07/2017

La presidenta Maite Salord i el primer tinent de batle de l'Ajuntament de Ciutadella, Josep Juaneda, han signat una segona addenda del Conveni Marc de col·laboració entre la institució insular i el consistori, en matèria de transports i mobilitat, per tal de fer possible la construcció de la nova estació d'autobusos de Ciutadella.

Les novetats d'aquesta addenda consisteixen a mantenir les aportacions del Consell Insular de Menorca a l'Ajuntament de Ciutadella de cara per a fer possible l'execució del projecte integrat d'obres i activitats de la nova Estació d'Autobusos de Ciutadella, així com la millora general de les infraestructures del transport públic en autobús existents i dels espais adjacents.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Ciutadella podrà dur a terme tasques de millora dels espais i les infraestructures necessàries de les zones habilitades per les parades i estacionaments de les línies de transport regular de viatgers mentre no entri en funcionament la nova estació d'autobusos.

Aquesta col·laboració permet millorar els serveis públics i atendre les demandes tant dels usuaris com de les empreses operadores del transport públic regular de viatgers.


Maó, 6 de juliol de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS