Notícies i actualitat

Menorca, present al ‘road show’ promocional del Govern balear a cinc ciutats espanyoles importants

Data : 21/10/2013

Menorca, de la mà del Govern de les Illes Balears, està des d'avui de ‘gira’ per cinc ciutats espanyoles importants en el ‘roadshow’ organitzat per la consellería de turisme i esports de la comunitat autònoma amb l'objecte de promocionar els múltiples atractius turístics.

Amb aquesta iniciativa, que passarà per Màlaga, Barcelona, Madrid, València i Bilbao, el Govern de les Illes Balears aspira a promocionar els múltiples atractius turístics de les Illes Balears, incidir més enllà del període entre juny i setembre i impulsar la connectivitat aèria i marítima.

El ‘roadshow’ dedicarà un dia a cadascuna de les cinc ciutats que visitarà, per presentar l'oferta turística de l'arxipèlag des del punt de vista més lúdic i experimental, configurant accions dirigides a clients, professionals i prescriptors del turisme i també al públic en general, a través d'una acció de carrer i diversos concursos i premis.

El producte que exposarà el Govern en aquest nou ‘roadshow’ s'estructurarà en 5 marques, amb una promoció diferenciada per cada Illa, amb les seves peculiaritats i nombrosos productes turístics, molts d'ells comuns a les 5: Cultura, Naturalesa, Gastronomia, Litoral i Esport (Golf, Ciclisme, Senderisme i Nàutica), entre d’altres.

Les accions es duran a terme en una sèrie de recintes situats en llocs cèntrics i fàcilment accessibles a tots els públics. Aquest espai estarà dividit en 3 àrees diferenciades, accés (10 m2), espai experimental: (70 m2) i àrea workshop (70 m2)

L'espai mostrarà les Illes Balears a través de les sensacions, amb 4 projectors, música internacional dels anys 80, il·luminació dirigida i elements decoratius destinats a crear l'ambient adequat. L'estructura és la següent:

Recepció de convidats en aquest espai experimental
En aquest espai, les hostesses de la zona d'accés lliuraran als assistents una targeta d'embarcament simulada, amb el següent text: ROADSHOW ILLES BALEARS. TARGETA D'EMBARCAMENT. VINE I EMPORTA'T EL MOMENT.

La targeta incorporarà un codi QR amb el web:
www.venyllevateelmomento.com.

Vídeos 360
En una de les parets del recinte es projectarà un vídeo resumeixen de les nostres marques i productes, amb l'espectacularitat de la projecció 360º. Es tracta d'un vídeo que reflectiran el gran atractiu turístic de les 5 marques que promocionarem: Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Palma de Mallorca.

Vídeo esportiu
En una altra de les parets projectaran un vídeo que mostrarà les possibilitats de les diferents illes quant a turisme actiu. Mostrarà imatges dels esports que es poden practicar en cada escenari natural: golf, nàutica, senderisme, ciclisme, submarinisme, barranquismo, piragüisme, escalada, parapent, etc.

Publicity: Convocatòries de premsa que faran possible la difusió a través dels principals mitjans de comunicació.

Social Media: Invitació a prestigiosos bloggers i altres comentaristes influents de cadascuna de les ciutats visitades, tots ells amb un gran nombre de seguidors.

Convidats: Agències de viatges, turoperadors, portals de reserves online (OTA) i associacions empresarials, entre uns altres.

Street branding: Obert a tots els públics, accions directes al consumidor, buscarem notorietat i difusió als mitjans.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS