Notícies i actualitat

V Trobada de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat

Data : 17/10/2013

Cal cercar la compatibilitat entre el creixement econòmic i el medi ambient

Una de les afirmacions més repetides a la V Trobada de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat, organitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), a través de la Xarxa, amb la col·laboració del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, que té lloc a Madrid avui i demà, és que la protecció dels recursos naturals estimula el desenvolupament econòmic.

“A Menorca en tenim un exemple amb la creació els darrers anys d’empreses relacionades amb l’esbarjo al medi ambient i amb la consegüent conscienciació de la importància de tenir cura de la natura”, explica el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo.

I és que el Camí de Cavalls o la reserva marina són llocs idonis per a la pràctica de senderisme, navegar en caiac o fer rutes eqüestres, assegura el conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga.

En aquesta trobada es tracten les diferents actuacions i les noves línies de treball de la Xarxa per donar compliment a la consecució de les metes i objectius establerts amb vista a l’horitzó 2020.

Durant les jornades, també se celebra la V Assemblea de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat, en la qual s’abordaran diferents assumptes relatius a les entitats locals que treballen amb polítiques, plans i programes de conservació de la biodiversitat, protecció del medi hídric, restauració dels espais naturals degradats, la millora de la connectivitat ecològica, així com la salvaguarda dels ecosistemes.


Maó, 17 d'octubre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS