Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca reforça la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins

Data : 03/07/2017

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 3 de juliol de 2017 la licitació del contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació de les carreteres competència de la institució insular, amb un pressupost de licitació d’1.137.582,44 € + IVA anuals i una durada de 4 anys.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 40 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

Des que en data 13 de maig de 2003 es va signar un Acord Marc entre el Consell Insular i els ajuntaments de l’illa per a la conservació i manteniment de les carreteres de la xarxa insular, que ha estat desenvolupat mitjançant diferents convenis de col·laboració entre el Consell i els diferents ajuntaments de l’illa, es van anar incorporant al contracte de conservació i manteniment les diferents carreteres i camins de titularitat municipal inclosos a l’esmentat conveni.

Per tal de poder donar un millor servei als ajuntaments signants d’aquest conveni, més endavant s'aprovarà un nou contracte de conservació i manteniment de les carreteres i camins de titularitat municipal, que a més inclourà, per uniformitat de tipologia i ubicació, els camins i accessos a platges del Consell Insular de Menorca que en l'actualitat no estan dins cap contracte de serveis de conservació. El pressupost de licitació aproximat d'aquest contracte serà de 220.000 € + IVA anuals.

El conjunt d'aquests dos contractes suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins, que essencialment es dedicarà a la millora de paviments, marques vials i obres de fàbrica. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Maó, 3 de juliol de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS