Notícies i actualitat

XII Premi Josep Vivó de glosa escrita

Data : 14/10/2013

El Consell Insular de Menorca ha convocat la dotzena edició del Premi Josep Vivó de glosa escrita per tal d’afavorir i estimular la creació literària en la modalitat de glosa escrita, un gènere propi de la cultura popular de Menorca.

Dins aquesta convocatòria es preveuen dues modalitats, la general, de participació individual i per a majors de 16 anys, amb un únic premi de 700 euros per a l’autor de les gloses guanyadores, i la modalitat escolar, adreçada a l’alumnat de primària i secundària dels centres escolars de Menorca, individualment o en grup. En aquesta modalitat s’estableixen dos premis: un per a alumnes de primària i un altre per a alumnes de secundària, consistents en sengles lots de llibres per als autors o les autores de les gloses guanyadores de cada modalitat.

Les obres s’han d’escriure en llengua catalana i han de tenir l’estructura pròpia de la glosa. El tema de les gloses és lliure.

Els premis es lliuraran durant el Glosat de la Diada que tindrà lloc en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Diada del Poble de Menorca.

El text íntegre de les bases, en què consta detalladament tota la documentació que cal presentar, es pot consultar en aquest mateix web, en l’apartat de gestions i tràmits relacionats amb el Servei de Política Lingüística i Cultura Popular del Departament de Cultura, i al Boib de dia 26/09/2013


Maó, 12 d'octubre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases del Premi
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS