Notícies i actualitat

Versa confirma que mantindrà la seva operativa

Data : 10/10/2013

Menorca assisteix a la fira de la mà de Tursespaña . El Touroperador valora molt positivament la seva experiència de 2013 .

L'operador turístic rus Versa ha confirmat a la Conselleria de Turisme del Consell Insular de Menorca que la temporada que de 2014 mantindrà la seva operativa amb l'Illa La consellera de turisme, M. Salomé Cabrera, manifesta que "el consell insular continua treballant conjuntament amb el sector turístic i l'Oficina Espanyola de Turisme de la capital russa per aconseguir obrir una ruta amb Moscou". La clau perquè l'operador turístic hagi optat per mantenir la seva operativa ha estat l'elevat grau de satisfacció que Versa ha rebut del seus clients pel tracte dispensat a l'illa, i sobretot per la qualitat de les seves platges i de la naturalesa de Menorca.

Aquest any al comptar amb més temps per a la promoció i venda dels paquets, Versa aposta per un creixement de la demanda. De confirmar-se, es plantejaria comptar amb dos avions setmanals que connectin Sant Petersburg amb Menorca la pròxima temporada, ja que l'anterior només van poder gaudir de dos mesos.

La consellera de Turisme M. Salomé Cabrera va dir al respecte que "és una bona notícia per a Menorca que Versa hagi certificat que seguirà amb la seva operativa un altre any. Això vol dir que les coses han sortit bé i en aquesta línia és en la que hem de seguir treballant".

El retorn de la campanya de màrqueting que de Menorca es va fer a Rússia ha estat, per l'operador turístic, molt positiva, una campanya en la qual es va implicar la Fundació Destí i TourEspaña per obrir aquest nou mercat, que el 2013 va portar al voltant de 2.000 turistes d'aquesta nacionalitat.

Una de les principals novetats, ha estat estar present a la fira de Sant Petersburg com a únics representants de les Illes Balears al costat de
Turespaña. La consellera es va mostrar satisfeta amb aquesta acció i va assenyalar que "estem treballant en aquesta línia amb l'Oficina Espanyola de Turisme a Moscou, ja que ells també creuen que obrir el mercat ha estat molt positiu. El turista rus és de qualitat i estem molt implicats amb la consolidació de aquest mercat".

Maó, 10 d'octubre 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS