Notícies i actualitat

Obert el termini de presentació de candidatures als premis Jove Empresari i Jove Emprenedor 2013

Data : 09/10/2013

Amb els IX PREMIS JOVES EMPRESARIS DE BALEARS l’Associació Joves Empresaris de Balears pretén distingir i valorar la tasca d’aquells empresaris i emprenedors de la nostra comunitat autònoma que, sent joves, es distingeixen per la seva idea de negoci, pel sistema de gestió de la seva empresa o per qualsevol d’altre aspecte rellevant en l’àmbit empresarial.

Seguint la tradició d’anys anteriors, els premis mantenen dos categories per cadascuna de les illes, a més dels premis Balears:

Premi Jove Empresari, adreçat a empresaris amb projectes més consolidats i que porten com a mínim, un any d’activitat empresarial.

Premi Emprenedor Jove, dirigit a emprenedors de les nostres illes, que en aquests moments estan desenvolupant i donant forma al seu projecte empresarial, i que encara no està funcionant o si ja estan en marxa conten amb un antiguitat inferior a 1 any.

Aquest any s’ha volgut facilitar la presentació de candidatures, simplificant i agilitzant el procés de participació, mitjançant la utilització de una aplicació digital específica per a concursos. Amb a utilització d’aquesta plataforma, tots els participants disposaran de tota la informació de premi online i podran accedir des de qualsevol terminal a la informació de la seva candidatura i anar construint-la a la seva voluntat. I de la mateixa manera, posteriorment, els membres del jurat podran revisar la informació d’una manera més àgil i directa.

El que no canvia son la dotació dels premis ni el format, que continuarà essent en serveis de recolzament empresarial com sessions formatives específiques en gestió empresarial o habilitats directives, diversos serveis empresarials i d’assessorament, un espais de coworking al Plató, entre d’altres. A l’hora d’atorgar el Premi Jove Empresari de Menorca, el jurat valorarà el caràcter innovador del projecte, la creació de llocs de treball, l’evolució de les dades econòmiques de l’empresa, l’aplicació de polítiques de responsabilitat social empresarial (respecte al medi ambient, inserció de col·lectius en risc d’exclusió, polítiques de conciliació de vida familiar i laboral, etc), l’estratègia de creixement i expansió i les polítiques de gestió i qualitat.

En quant a les candidatures presentades al Premi Jove Emprenedor de Menorca, el jurat valorarà la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, el caràcter innovador del projecte, el potencial de creixement i l’aplicació de polítiques de responsabilitat social empresarial.

Les bases del premi i tota la informació per poder participar estan al microsite www.etmereixesunpremi.com.

La data límit de presentació de candidatures és fins el 10 de novembre de 2013 i l’entrega de premis tindrà lloc el dia 28 de novembre al Plató de Joves.Declaracions durant la roda de premsa de presentació:

Santi Camps, Delegat de Joves Empresaris a Menorca: “Parlo com a delegat de Joves Empresaris a Menorca, però en aquest cas, amb l’experiència viscuda en primera persona per haver estat premiat l’any passat. Voldria recomanar a totes aquelles persones que en aquest moment tinguin un projecte en marxa o estiguin a punt de fer-lo realitat, participin d’aquesta nova edició dels Premis que convoca Joves Empresaris. El premi pot representar un gran impuls però el simple fet de presentar-se, ja es un guany important perquè ajuda a reflexionar estratègicament sobre el propi projecte.”

Pilar Pons, Consellera d’Economia, Innovació i Empresa del Consell Insular de Menorca: “Contents un any més de donar suport a Joves Empresaris, no només amb la convocatòria d’aquest premi sinó també, de les diferents actuacions que desenvolupen durant tot l’any i que queden recollides en el conveni de col·laboració que tenim signats amb ells. El Premi, en aquest cas, és un clar incentiu per ajudar i recolzar els nous emprenedors que es plantegen iniciar una nova trajectòria amb il·lusió i ganes. Alhora, la constància i l’esforç de la figura del jove empresari que aporta riquesa i desenvolupament al nostre territori. Valoram molt positivament la feina que fa Joves Empresaris, aconseguint la continuïtat de les seves iniciatives i l’optimisme i dinamisme amb la que l’entitat porta a terme els seus projectes.”

Santiago Bello, Director de la oficina de Sa Nostra: “Estem molt orgullosos de poder col·laborar un any més com a entitat. Creiem fermament que el recolzament a l’empresa i el jove empresari es bàsica per l’economia i és per això que ens agrada estar sempre al costat del teixit empresarial”

Maó, 9 d'octubre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS