Notícies i actualitat

El Consell acudeix a la Fira de Sant Pertersburg a consolidar l'enllaç entre Rússia i Menorca en 2014

Data : 08/10/2013

L'obertura del mercat rus en 2013 amb el touroperador, Versa, ha donat resultat positius i aquest ja ha mostrat interès a augmentar el seu nombre de vols per a la propera temporada

La consellera de Turisme del Consell Insular, Salomé Cabrera, viatjará a Sant Petersburg per participar en la fira de turisme que se celebra a la ciutat bàltica a partir d'avui dimecres amb l'objecte de consolidar l'operativa de l'enllaç entre Rússia i Menorca per a la temporada estival de 2014.

Després de la temporada 2013, la consellería de Turisme pretén millorar aquestes xifres per a la propera. Per aquest motiu, el primer objectiu és “seguir treballant perquè Versa segueixi operant l'any que ve”, va manifestar Cabrera. La responsable de la cartera de Turisme del Consell Insular de Menorca mantindrà a Sant Petersburg reunions amb els responsables de Versa, el touroperador que ha cobert l'operativa aquesta temporada i amb els responsables de l'Oficina Espanyola de Turisme a Rússia, “hi ha una voluntat manifesta per ambdues parts i per això hem de treballar de forma conjunta per consolidar aquest projecte”, va dir la consellera.

D'altra banda, la conselleria de Turisme té previst continuar en la fira de Sant Petersburg amb els contactes amb diversos touroperadores amb l'objecte d'explorar una nova operativa amb Moscou al més aviat possible.

El Consell Insular, al costat del sector turístic local, especialment l'hoteler, està treballant de forma conjunta per connectar Menorca amb Moscou en vol directe la propera temporada turística, va manifestar la consellera. Amb aquest objecte, al marge de l'establiment de diversos contactes, la consellería té previst viatjar al MIT de Moscou, una fira internacional de turisme que se celebrarà el proper mes de març. 
L'obertura del mercat rus ha estat un dels puntes de llança de la promoció turística de Menorca a l'estranger. Establerta com una prioritat en la majoria de les destinacions turístiques nacionals, la Fundació Destí va decidir apostar amb fermesa en un mercat emergent, amb una tipologia de turista que interessa a qualsevol destinació. 

Com a mitjana, el turista rus pernocta 17 dies en el seu lloc descanso i reserven les seves vacances amb tres mesos d'antelació. L'estudi realitzat mostra que un 68% dels turistes russos que visiten Espanya ho fan amb la seva família mentre que un 24% viatja en companyia de diverses famílies. Tan sols un 8% ho fa amb amics. Per això, el 71% dels turistes russos trien apartaments com a tipus d'allotjament mentre que el 29% opta per les viles.

Però el turista rus no només busca gaudir de la platja sinó que també realitza un altre tipus d'activitats: un 64% visiten museus, el 48% cerca relaxar-se en un spa, un 32% fa esport durant els seus dies de descans, el 12% va de compres i en un menor percentatge, un 8%, surten de festa. A més, el 84% es declara amant del menjar espanyol. El turista rus queda satisfet després d'aquests dies de vacances en la península, ja que el 96% afirma que estaria encantat de tornar de vacances a Espanya.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS