Notícies i actualitat

I Premi de Narrativa Juvenil del Consell Insular de Menorca

Data : 08/10/2013

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca ha creat el Premi de Narrativa Juvenil amb l’objectiu d’estimular la creació literària en llengua catalana entre els joves, així com ampliar l'oferta de literatura juvenil feta a Menorca a fi de fomentar l'hàbit de la lectura entre la joventut.

La finalitat d’aquest premi és oferir als joves de Menorca aficionats a l'escriptura la possibilitat de veure reconeguda i publicada la seva obra i, per tant, promoure l'aparició de nous valors en la literatura menorquina.

Poden participar en aquest premi tots els joves de Menorca que cursin estudis de batxillerat o cicles formatius de grau mitjà a l’illa. El jove escriptor guardonat obtindrà un premi en metàl·lic de 500 euros i tindrà la satisfacció de veure publicada la seva obra.

Les obres que es presentin al premi han d’estar escrites en català i han de tenir una extensió d’entre 25 i 75 pàgines. El tema és lliure i el termini de presentació de les obres acaba el 15 de març de 2014.

La resolució del jurat que valorarà les obres presentades es farà pública en el marc dels actes que el Consell Insular de Menorca organitzi amb motiu del Dia del Llibre de 2014.

Les bases, l’imprès de sol·licitud i els annexos que han de presentar les persones interessades es poden recollir a les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella, així com als llocs web www.cime.es i www.culturamenorca.org/sal.

Maó, 8 d'octubre de 2013.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS