Notícies i actualitat

Ajudes del Consell Insular de Menorca en matèria cinegètica

Data : 21/06/2017

El passat dia 17 es va publicar al BOIB la convocatòria d’ajuts del Consell Insular de Menorca en matèria cinegètica per a l'any 2017. Aquesta convocatòria, dotada amb 15.000€, està destinada a societats de caçadors, associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzin accions que  contribueixen a millorar la capacitat, l'aprofitament i la sostenibilitat dels recursos cinegètics que són objecte d'explotació.

En concret es poden finançar amb aquesta convocatòria: vigilància i senyalització de vedats i camps d'ensinistrament, control selectiu de predadors i espècies invasores, sembres amb varietats vegetals d'interès per a la fauna cinegètica, repoblacions d'espècies cinegètiques amb varietats autòctones pròpies de l’illa, promoció de les modalitats tradicionals de caça pròpies de Menorca, activitats federatives i fires, la  millora de l'hàbitat i millores ambientals en favor de la fauna cinegètica, així com les activitats que comportin l'eliminació sobre el territori de la pressió cinegètica.

El Consell Insular de Menorca vol continuar donant suport al foment de pràctiques sostenibles associades a la caça per tal de garantir l'activitat d'una pràctica recreativa i cultural de fort arrelament en el món rural de Menorca.

En aquest sentit, a principis de juliol començarà a treballar un Agent de Medi Ambient per tal d’ajudar a controlar aquesta activitat. Un lloc de treball que venia dotat amb el traspàs de competències de caça del Govern de les Illes Balears a la institució insular, que es va realitzar l'any 2010 i que encara no s'havia materialitzat.


Maó, 21 de juny de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS