Notícies i actualitat

Cinc alumnes de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca han ingressat al centre superior de les Balears

Data : 02/10/2013

L'inici del nou curs de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca (EADM), adscrita al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, ve marcat pel manteniment de la tònica d'estabilitat i consolidació institucionals, tant de control pressupostari com d'exigència i de qualitat pedagògiques, així com d'innovació educativa.

“En aquest sentit el nostre alumne Joan González ha ingressat a l'Escola Superior de Mallorca amb qualificacions excel·lents”, així ho ha explicat avui la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

I és que en els sis anys d'història d'aquesta Escola, cinc alumnes de Menorca han ingressat a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears

L'EADM ofereix dos cursos d'estudis regulats en arts escèniques i atén un doble perfil d'alumnat: el jove, interessat a preparar-se per accedir a estudis artístics superiors, i l'adult, motivat per la formació contínua. Precisament, avui comencen les classes.

El grup de primer estarà format per 20 alumnes i el de segon por 10, amb la qual cosa es cobriran les places previstes. Els aspirants que superin aquesta ràtio quedaran en llista d'espera, i es podran incorporar a l'escola, si hi hagués alguna baixa, durant el primer trimestre, per ordre de preinscripció.

Tant la ubicació com el professorat coincideixen amb els de l'any passat. Així, les classes s'impartiran a l'IES Biel Martí de Ferreries; Pitus Fernàndez es farà càrrec de l'assignatura d'Interpretació i de la direcció acadèmica, Jaume Gomila donarà la matèria de Veu i assumirà la coordinació, i Maite Villar impartirà l'assignatura de Moviment.

La dotació d'hores, distribuïda en els dos cursos existents, s'avé amb la regulació de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i amb la reconeguda per l'Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears; és a dir: Interpretació, 170 h; Veu, 100 h, i Moviment 80 h.

Els horaris seran els següents:

Primer curs:
Veu: dimecres, de 17.30 h a 19 h
Interpretació: divendres, de 17.30 h a 20.30 h
Moviment: un dissabte de cada mes, al capvespre

Segon curs:
Veu: dimecres, de 19 h a 20.30 h
Interpretació: dijous, de 17.30 h a 20.30 h
Moviment: un diumenge de cada mes, al matí.

Pel que fa a l'edat, en aquesta edició la franja va dels 16 anys —edat mínima per entrar a l'escola— fins als 62. I quant a la procedència de l'alumnat, hi acudeixen estudiants de diferents municipis de l'illa, tant de llevant com de ponent, la qual cosa demostra de manera clara l'arrelament de la institució i la seva vocació de ser un servei d'àmbit insular.


Maó, 2 d'octubre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS