Notícies i actualitat

Menorca acull demà el “I Fòrum de Turisme i Naturalesa”

Data : 01/10/2013

L'acte, al que acudirà el conseller de Turisme del Govern Carlos Delgado i el president de la Comissió Espanyola de Cooperació de la Unesco, se celebrarà en el saló de plens del Consell Insular

Menorca acollirà demà dimecres el “I Fòrum Turisme i Naturalesa”, organitzat per l'Agència de Turisme del Govern dels Illles Balears, una trobada que se celebrarà a la sala de plens del Consell Insular de Menorca, coincidint amb la commemoració del 20è aniversari de la declaració de Menorca Reserva de la Biosfera i al que acudirà el president del Consell, Santiago Tadeo, el conseller de Turisme del Govern, Carlos Delgado i el president de la Comissió Espanyola de Cooperació de la Unesco, Luis Ramallo.

A través de diferents ponències i debats, el fòrum destacarà la rellevància del sector turístic com a motor de desenvolupament i creixement de l'economia de les Illes Balears és un fet inqüestionable. Des d'aquest fòrum, que reunirà a professionals de diferents llocs d'Espanya relacionats amb aquest sector, s'incidirà en la necessitat de treballar en altres vies de creixement que tenen com a finalitat prioritària la diversificació i especialització de l'oferta turística balear.

L'objectiu principal és la creació de productes turístics complementaris a l'oferta de sol i platja que serveixin com a estratègia de promoció de destinació, afavorint el seu desenvolupament, la cooperació públic-privada, la creació de riquesa al territori i la sostenibilitat turística.
Els perfils professionals als quals va dirigit aquest fòrum són: professionals del sector turístic, gestors de destinació i tècnics de turisme, touroperadors/ agències de viatges, empreses de serveis especialitzades en naturalesa, mitjans especialitzats i públic general entre uns altres.

Els objectius d'aquest fòrum són posar en valor el patrimoni natural de les Illes Balears, fomentar nous segments turístics de mercat que atreguin nous públic a la destinació i afavoreixin la desestacionalització turística, crear una nova oferta turística especialitzada basada en el desenvolupament local territorial, la cooperació públic-privada i la sostenibilitat turística, promocionar el turisme de naturalesa com a estratègia de promoció de la destinació i afavorir activitats comercials de promoció i comercialització entre els actors del turisme implicats en el sector.

Maó, 1 d'octubre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació aquí
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS