Notícies i actualitat

El Govern es reuneix amb els Consells insulars a Eivissa per treballar conjuntament en la campanya “Posam Valors a l’Esport”

Data : 14/06/2017

Avui a Eivissa el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, s’ha reunit amb el director insular d’Esports d’Eivissa, Fernando Gómez, amb el gerent de la Fundació Balear de l’Esport, Joan Noguera, amb la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, també amb Miguel Ángel Milla, tècnic d’Esports del Consell de Menorca, i el conseller d’Esports de Formentera, Jordi Vidal, per parlar i coordinar diversos temes. Cal destacar que és la primera vegada que aquesta reunió és fora de Mallorca, fet que demostra la voluntat de la Conselleria per tal de descentralitzar les activitats que abans es realitzaven sempre a Mallorca. Un dels temes tractats és el programa “Posam Valors a l’Esport”, amb el qual es continua fent feina. Enguany les accions van destinades a la formació de les mares i els pares dels esportistes, accions específiques que es duen a terme en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears. L’any passat, les accions en valors a l’esport varen anar destinades a formar més de 500 entrenadors amb un impacte directe sobre 10.000 esportistes de les Illes Balears.

Per una altra banda, també s’ha parlat sobre els convenis de les Finals d’Esport Escolar, per tal de coordinar-les entre les diferents illes. Un dels propòsits de la Conselleria és seguir amb la dinàmica de realitzar més finals a les illes menors, cal recordar que ja són 8 el nombre de finals que s’han realitzat fora de Mallorca.  

Mentrestant, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació Balear de l’Esport, Joan Noguera, també han aprofitat per tenir una reunió amb els equips eivissencs que competeixen a nivell estatal per tal de valorar les subvencions d’enguany i explicar les novetats per la temporada que ve, i agilitar l’accés a aquestes. Cal recordar que les ajudes han augmentat un 33% respecte a la passada temporada, amb un increment de 200.000€, passant així de 600.000€ a 800.000€, i dues bosses específiques, una per als equips femenins perde treballar en pro de la igualtat en l’esport, i l’altra en relació als resultats obtinguts.


Maó, 14 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS