Notícies i actualitat

El president Tadeo, nomenat únic vocal en representació de la FEMP al Comitè Espanyol del Programa MaB de la UNESCO

Data : 24/09/2013

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha estat nomenat únic vocal en representació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al Comitè Espanyol del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Programa Man and Biospher (MaB) de la UNESCO.

Arran de la modificació de la normativa que fa referència a la representativitat de les entitats locals en el Comitè Espanyol del Programa MaB, publicada en el BOE del 17 de juny de 2013, la FEMP va designar el president Tadeo per exercir aquest càrrec, nomenament que el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient comunicà al Consell Insular de Menorca el passat 4 de setembre.

En aquest sentit, els vint anys d’història de la Reserva de Biosfera de Menorca i el recent nomenament d’aquesta illa com a seu internacional en Desenvolupament Sostenible de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres, han estat elements que han afavorit la designació del president Tadeo.

«Crec que l'obligació d’aquest equip de govern i dels que el segueixin és la de continuar fent feina en la preservació de Menorca com a reserva de biosfera; és a dir, un territori on es donin la mà la protecció del medi ambient amb el progrés econòmic dels seus habitants», explica Santiago Tadeo.

Maó, 24 de setembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS