Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca posa en marxa el premi de turisme “Joan Gomila Borràs”

Data : 13/06/2017

El Consell Insular de Menorca posa en marxa el premi de turisme “Joan Gomila Borràs”, que va ser creat i dotat per l’antic Foment del Turisme. L’objectiu bàsic d’aquest guardó és reconèixer aquelles persones o institucions, treballs de recerca, projectes, assajos, tesis, estratègies de projecció exterior, de promoció o d’estudis que posin en valor els aspectes positius del turisme en l’economia, la riquesa i la creació de llocs de treball a l’illa, així com en la cultura, el medi ambient i, en general, en la millora de la qualitat de vida de la societat menorquina.

Cal recordar que abans de la dissolució del Foment del Turisme de Menorca, el passat mes de desembre, la seva Junta Liquidadora va acordar la creació i dotació d’aquest guardó. Amb aquesta finalitat es signà un conveni entre el Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.


El jurat d’aquest guardó estarà format pels membres següents:

Maite Salord Ripoll, com a consellera executiva competent en matèria de Promoció Turística, presidenta del jurat.
Isaac Olives Vidal, director insular de Promoció Turística, vocal.
Elena Costa Coll, directora insular d’Ordenació Turística, vocal.
Carlos Sintes Pascual, vocal.
Maria Benejam Biescas, vocal.
Gabriel Pons Cardona, vocal.
Amador Rodríguez Luz, vocal.

Les propostes es poden presentar al registre del Consell Insular de Menorca, un cop s’hagin publicat les bases al BOIB, i fins a les 14 hores del dia 31 de juliol de 2017.

El guardó estarà dotat amb 5.000 euros i s’atorgarà el dia 7 d’agost. El premi té caràcter biennal. Poden participar qualsevol persona o entitat, degudament identificada, que podran presentar als candidats que optin al premi. L’escrit amb la candidatura presentada haurà de contenir una breu memòria de l’empresa o entitat o el currículum vitae de la persona en la qual se descrigui els mèrits i dades que justifiquin i raonin l’obtenció del premi.

Maó, 13 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS