Notícies i actualitat

El Consell Insular lliura en temps i forma la comptabilitat de 2012 a la Sindicatura de Comptes

Data : 22/09/2013

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha lliurat en temps i forma la informació relativa a l’estat de la comptabilitat de l’any 2012 d’aquesta institució a la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Aquest 18 de setembre el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, va donar el consentiment per lliurar aquesta informació a l’organisme encarregat de supervisar que les diferents administracions facin un ús correcte, eficient i subjecte a la legalitat en tot moment dels fons públics.

“La nostra voluntat és complir la llei i donar tota la informació perquè la nostra gestió sigui el més transparent possible”, explica la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, qui afegeix que “sempre procuram atendre les recomanacions que la Sindicatura de Comptes fa referència respecte a la gestió econòmica dels comptes amb l’objectiu de millorar l’eficiència i transparència en el control dels recursos públics”.

Maó, 22 de setembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS